Selecteer een pagina

Allereerst een heel gelukkig nieuw jaar! Wij hopen dat 2019 een geweldig jaar wordt voor jullie en wij zullen uiteraard weer vol enthousiasme proberen een positieve bijdrage te leveren aan jullie zakelijke succes!

Showroom Claud Agency

Showroom Claud Agency

Showroom News
We zijn superblij met onze nieuwe pop-up showroom in Breda! In deze fantastische, inspirerende locatie kun je in alle rust de collecties bekijken van Dame Blanche, Adax, Steffie de Leeuw en AYM. Ons adres is Erasmusweg 22, 4834 AA te Breda.

Modefabriek
Een ander hoogtepunt is de Modefabriek. Op 20 en 21 januari zullen wij jullie, samen met het creatieve team van Dame Blanche Fashion, rondleiden in de wondere wereld van dit Belgische merk. Kom zeker langs! (Hal C – booth 220).

Nieuw Logo

Nieuw Logo
Nieuw jaar, nieuw logo! We zijn nog bezig met het updaten van de website, maar op social media was het al te zien. Met dit nieuwe beeldmerk willen we nog beter uitstralen wat we zijn: een fashion agency dat hoog-kwalitatieve merken vertegenwoordigt en haar klanten op de eerste plaats (GOUD!) heeft staan!

We kijken er enorm naar uit om jullie in onze nieuwe showroom en/of op de Modefabriek te zien! Voor het maken van een afspraak kun je bellen (06 1309 0983) of emailen.